The 5-Second Trick For خواص عسل
The 5-Second Trick For خواص عسل
Blog Article
آب: آب حدود ۱۸٪ تا ۲۰٪ از وزن عسل را تشکیل می دهد و به عسل کمک می کند که در وضعیتی مایع باقی بماند.
این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن، تقویت عضلات و استخوان ها، و حفظ فشار خون سلامتی کمک می کنند.
خانمهای بارداری که با بیخوابی و استرس دست و پنجه نرم میکنند، میتوانند شبها قبل از خواب این شیر عسل را بنوشند تا راحتتر بخوابند.
اما معده افراد بزرگسال به راحتی میتواند این باکتری را از بین ببرد.[۶۸]
همچنین در مطالعهای که در کشور خودمان بر روی ۴۸ بیمار دیابتی نوع۲ به مدت ۸ هفته به منظور شناسایی فواید عسل برای دیابت انجام شد نتایج زیر حاصل شد.
مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.
خواص عسل به مدت قرن ها، جایگاه ویژه ای در طب سنتی داشته است. هر چند، به دلیل عدم پشتیبانی علمی، کاربرد محدودی در طب نوین دارد.
در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.
جوانه زدن عسل مینامند و هم در عسل مومدار و هم در فرآورده های تصفیه شده مشاهده میشود.
طیف وسیعی از آنزیم ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم ها در شکل گیری عسل نقش مهمی ایفا می کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می شود، که به جذب کلسیم کمک می کند.
از عصور وسطی تا دوران رنسانس، کتب درمانی و دانشگاه های باستانی از خواص درمانی عسل نوشته شد.
عسل ممکن است به کاهش فشار خون، click here کاهش التهابات عروق خونی، و بهبود مؤلفه های سلامت قلبی مانند کلسترول کل کمک کند.
این بخصوص برای زنان باردار بسیار مهم است تا در طول دوران بارداری، با حفظ سلامت خود، نیاز به مصرف داروهای شیمیایی پیدا نکنند.
طعم عسل نیز متنوع است و ممکن است شیرین، تند، تلخ یا حتی اسیدی باشد. اختلافات در رنگ و طعم نشان دهنده منبع و منشأ عسل می باشد.